Meniu
Prenumerata

ketvirtadienis, kovo 28 d.


IT BENDRUOMENĖ
JAV „EPAM Systems“ kuriasi Vilniuje, įdarbins 600 IT inžinierių
BNS
Unsplash

JAV skaitmeninių platformų inžinerijos ir programinės įrangos kūrimo įmonė „EPAM Systems“ Vilniuje atidarys naują biurą, kur žada suburti apie 600 aukštos kvalifikacijos IT inžinierių komandą, pranešė užsienio investicijų skatinimo agentūra „Investuok Lietuvoje“

2019-aisiais į „Fortune 100“ sparčiausiai augančių įmonių sąrašą įtraukta EPAM kuria inovatyvius programinės įrangos sprendimus bei teikia jų dizaino ir verslo konsultacijų paslaugas.

„Lietuvoje sparčiai auga IT ir inžinerijos bendruomenė, su „Investuok Lietuvoje“ pagalba tikimės greitai įsikurti ir tapti svarbia Lietuvos verslo paslaugų bendruomenės dalimi“, – pranešime sakė „EPAM Systems“ viceprezidentas ir finansų vadovas Jasonas Petersonas.

 „Investuok Lietuvoje“ vadovas Mantas Katinas sako, kad EPAM sprendimas įrodo, jog Lietuva  atitinka pirmaujančių pasaulinių IRT bei verslo paslaugų įmonių poreikius.

Kompanijos darbuotojai Lietuvoje kurs dirbtinio intelekto, debesų kompiuterijos, programinės įrangos ir duomenų inžinerijos, daiktų interneto ir procesų automatizavimo sprendimus. EPAM taip pat bendradarbiaus su vietos universitetais, kurs profesinių mokymų ir sertifikavimo programas. 

„EPAM Systems“ įsteigta 1993 metais ir teikia paslaugas klientams daugiau nei 30 valstybių Šiaurės Amerikoje, Europoje, Azijoje ir Australijoje.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama

2020 10 29 12:20
Spausdinti