Meniu
Prenumerata

antradienis, spalio 22 d.


RESPUBLIKONŲ PARTIJA
Nuleisti kraują: ar Respublikonų partija gali rasti kelią atgal?
Liepa Žeromskaitė, IQ biuro Vašingtone vadovėiš Milvokio
Liepa Žeromskaitė
Energinga D. Trumpo kariauna.

Donaldas Trumpas neatpažįstamai pakeitė Respublikonų partiją. Ar dar įmanoma ją sugrąžinti į senas vėžes? O gal pačiai partijai tai nebūtų naudinga?

Liepos viduryje Milvokyje (Viskonsinas) vykusiame Nacionaliniame Respublikonų partijos suvažiavime dalyviai atrodė pakilios nuotaikos – jie guviai šnekučiavosi tarpusavyje, veidus puošė plačios šypsenos, vyravo paslaugumo, mandagumo ir neįtikėtino bendruomeniškumo jausmas.

IQ redakcija rašo apie verslą, politiką, kultūrą ir kitus svarbiausius visuomenės reiškinius. Mes kuriame kokybišką ir išskirtinį turinį. Kviečiame mus palaikyti prenumeruojant mūsų žurnalą sau ar jums artimiems žmonėms mūsų prenumeratos svetainėje https://prenumeratoriai.lt/. Užsisakiusiems žurnalą metams – visas turinys iq.lt svetainėje nemokamas.

Šiltos ir kaip namie priimančios minios įspūdis išgaravo paskutinės suvažiavimo dienos vakarą, kai kalbą scenoje sakė pats D. Trumpas, priimdamas jam teiktą pagrindinio partijos kandidato nominaciją. Žmonės švilpė ir skandavo po kiekvieno kandidato sakinio, didžiąją dalį D. Trumpo sakomų melų rydami net nekramtę. Draugiškų ir paslaugių žmonių minia virto tarsi zombiais ar kulto nariais, ryškėjo akivaizdus skirtumas tarp suvažiavimo dalyvių ir toje pačioje salėje akmeniniais veidais juos stebinčių žurnalistų.

2024 10 21 06:45
Spausdinti