Meniu
Prenumerata

penktadienis, balandžio 26 d.


„Sonos Roam“: kaip dešimtmečių patirtis iš naujo apibrėžė nešiojamojo garsiakalbio dizainą
Partnerio turinys
Gamintojai
„Sonos Roam“.

Jei kada nors naudojote nešiojamąjį garsiakalbį, žinote, kaip smagu susirinkti prie kepsninės ar laužo ir klausytis savo muzikos.

Bet jums reikia susitaikyti su kompromisais – naudodami įprastą nešiojamąjį garsiakalbį garso kokybę aukojant dėl garsiakalbio dydžio (juk norite, kad jis būtų mažesnis), svorį dėl galios, dizainą dėl patvarumo. Laikas, kurį praleidžiate įkraudami bateriją palyginti su laiku, kurį praleidžiate klausydami.

Mes nusprendėme sukurti pirmąjį ypač nešiojamą garsiakalbį, kurį tikrai norite atsinešti į vakarėlį – ir tokį, kurį iš tikrųjų naudosite namuose. „Roam“ yra kol kas išmaniausias, universaliausias ir patvariausias garsiakalbis.

Gamintojai
„Sonos Roam“.

Aukščiausios kokybės „Roam“ dizainas išskiria jį iš kitų nešiojamųjų įrenginių ir yra „Sonos“ dešimtmečių projektavimo patirties ir kruopštaus dėmesio detalėms rezultatas. Nuostabus elegancijos ir patvarumo derinys vienodai tinka namuose jūsų svetainėje, virtuvėje ar net duše, kaip ir parke. „Roam“ iš naujo apibrėžia nešiojamų prietaisų kategoriją. Vos 425 gramus sveriantis, šeštadalis „Move“ svorio, trikampio formos ir minkštų medžiagų yra patogus paimti ir sklandžiai įsilieja į jūsų namų aplinką. Dviguba padėtis reiškia, kad jį galima pastatyti vertikaliai, telpant į mažiausią namų kampą, arba horizontaliai, kad būtų užtikrintas didesnis stabilumas ant nelygių paviršių lauke.

„Roam“ pagal užsakymą sukurtas anglies pluošto žemų dažnių garsiakalbis ir lengvas, didelio efektyvumo neodimio variklis padidina galią, diapazoną ir ilgaamžiškumą, kartu sumažindamas dydį ir svorį. Tiksliai suprojektuotos CNC gręžtos ir termiškai suformuotos grotelės yra sumontuotos ant grūdinto ir akustiškai skaidraus korio pagrindo –elegantiška ir patvari danga maksimaliai padidina garso kokybę.

Gamintojai
„Sonos Roam“.

„Roam“ IP67 įvertinimas reiškia, kad jis yra visiškai atsparus dulkėms ir vandeniui, gali 30 minučių atlaikyti panardinimą į 1 m vandens gylį. „Roam“ tvirti ir liečiami mygtukai neleidžia atsitiktinai paspausti, kai jie šlapi. Kruopščiai suprojektuoti silikoniniai galiniai dangteliai apsaugo nuo netyčinių kritimų ar smūgių. Buvo atliktas kruopštūs patvarumo bandymai, įskaitant kritimo, vandens, purvo, dulkių ir visus kitus, todėl tai visų laikų patvariausias garsiakalbis.

„Sonos Roam“ pakuotė palieka nedidelį pėdsaką – nėra vienkartinio plastiko, ji sukurta iš popieriaus, kuriam gaminti naudojami 100 proc. tvarūs energijos šaltiniai, naujas dizainas padėjo sumažinti rašalo naudojimą.

2023 01 30 16:08
Spausdinti