Meniu
Prenumerata

šeštadienis, balandžio 20 d.


TURIZMO SEKTORIUS
„Hanner“ į „Hilton“ viešbutį Venecijoje investuos 60 mln. eurų
BNS
Fotobankas
A. Avulis.

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Hanner“ pradeda statyti „Hilton“ tinklo viešbutį Italijos Venecijos mieste. Į jį planuojama investuoti apie 60 mln. eurų, pranešė „Hanner“.

„Mes tikime, kad pandemijos poveikis viešbučių verslui yra laikinas ir kad dabar yra geriausias laikas investuoti šiame sektoriuje“, – pranešime teigė „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

Vienoje iš Venecijos salų – Tronchetto – iškils trijų žvaigždučių 324 kambarių „Hampton by Hilton“ su 106 vietų požemine aikštele. Statybas numatoma pradėti šiemet, o baigti 2023 metais.

Pasak A. Avulio, „Hanner“ bus pagrindinis projekto finansinis partneris, o bendrovė „Apex Alliance“ valdys projektą ir viešbutį. „Hanner“ priklausys 65-70 proc., „Apex Alliance“ – 30-35 proc. projekto įmonės akcijų. Pastarosios dalis gali keistis priklausomai nuo pasiektų rezultatų.

Pastate bus įdiegti aplinką tausojantys apšvietimo, šildymo-šaldymo ir vėdinimo sprendimai bei saulės jėgainė. Be to, sudėtingų ir inovatyvių sprendimų pareikalaus ir automobilių aikštelė, nes vandens lygis Venecijoje beveik siekia žemės paviršiaus lygį.

Viešbučio „Hampton by Hilton“ projektą ir interjerą sukūrė italų kompanija „H&A associati“.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama

2021 10 18 11:31
Spausdinti