Meniu
Prenumerata

pirmadienis, balandžio 29 d.


KAS VYKSTA SU PRANCŪZIJA?
E. Macronas atraitotomis rankovėmis – ir bokso ringe
IQ
Soazig de la Moissonnière/Prancūzijos prezidentūra
E. Macronas pasiruošęs „kovai“.

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas socialinėje erdvėje sukėlė šurmulį po to, kai prezidentūra paskelbė nuotraukas, kuriose Prancūzijos lyderis... boksuojasi. Vieni gyrė, kiti piktinosi, o dalis klausė, ar taip E. Macronas ruošiasi pasipriešinti Vladimirui Putinui?

Prancūzijos prezidento nuotraukos, kurias antradienį instagrame paskelbė jo oficiali fotografė Soazig de la Moissonnière, yra nuotaikingos, nespalvotos, o jose matyti, kaip prezidentas treniruojasi sukąstais dantimis ir išpūstais bicepsais.

Socialinėje erdvėje E. Macronas netrukus pradėtas lyginti su Rocky Balboa, o kiti ėmė klausti, ar nuotraukų paskelbimo laikas nėra susijęs su paaštrėjusia E. Macrono retorika raginant Europą aktyviau reaguoti į Rusijos karą Ukrainoje. Kai kurie teigė, jog nuotraukose matyti, kad jis ruošiasi kovoti su prezidentu V. Putinu, kuriam nesvetimos fotosesijos, skirtos savo sportiniam meistriškumui pademonstruoti.

Soazig de la Moissonnière/Prancūzijos prezidentūra

Žurnalistas Jonathanas Bouchet-Petersenas dienraštyje „Libération“ rašė, kad nuotraukos yra „gana bauginantis komunikacijos pasirinkimas“, o Lotaringijos universiteto istorijos profesorius Éricas Anceau portale „X“ rašė, kad nuotraukos yra „neopopulistinio vyriškumo, kurį šiandien mėgsta tam tikri lyderiai, įskaitant šio žanro meistru Vladimiru Putinu, dalis“.

2024 03 21 10:21
Spausdinti