Meniu
Prenumerata

ketvirtadienis, gegužės 2 d.


RUSIJOS KARAS UKRAINOJE
Priešas atakavo Zaporižią, Kryvyj Rihą, Donecke žuvo civilis gyventojas
ELTA
t.me/dnipropetrovskaODA
Po sprogimo Kryvyj Rihe.

Naktį į antradienį, rugpjūčio 22-ąją, priešas atakavo Zaporižią ir apgadino keturis daugiabučius. Apie tai „Telegram“ pranešė laikinasis Zaporižios meras Anatolijus Kurtjevas.

„Praėjusią naktį priešas vėl atakavo Zaporižią. Dėl sprogimo bangos buvo apgadinti keturi daugiabučiai namai. Laimei, žmonių aukų nėra“, – rašė jis. Įvykio vietoje dirba visos atitinkamos tarnybos.

Naktį, apie 1 val. nakties, Ukrainos karinės oro pajėgos pranešė, kad Zaporižią atakavo grupė bepiločių orlaivių. Mieste girdėjosi sprogimai.

Taip pat ankstyvą antradienio rytą Rusijos kariuomenė atakavo Dnipropetrovsko regiono Kryvyj Riho miestą ir Sinelnykovės rajoną, yra sužeistų civilių gyventojų, apgadinti namai ir infrastruktūra. Apie tai „Telegram“ pranešė Dnipropetrovsko srities karinės administracijos vadovas Serhijus Lysakas.

„Sprogimas Kryvyj Rihe nugriaudėjo auštant. Priešas surengė raketų smūgį. Pirminiais duomenimis, vienas žmogus buvo sužeistas. Jam suteikta pagalba, jis bus gydomas ambulatoriškai“, – rašė jis.

Buvo apgadinta 20 privačių vietos gyventojų namų. Taip pat buvo pažeista elektros linija.

Pirmadienį Rusijos kariuomenė nužudė vieną Donecko regiono Podilsko miesto gyventoją. Apie tai „Telegram“ pranešė regiono karinės administracijos vadovas Pavlo Kyrylenka.

2023 08 22 09:51
Spausdinti