Meniu
Prenumerata

pirmadienis, balandžio 29 d.


RUSIJOS ŠMĖKLA
V. Zelenskis: karas pasibaigs, kai pasaulis supras, koks pavojingas yra Putinas
ELTA
Scanpix
Volodymyras Zelenskis.

Rusijos karas Ukrainoje greitai baigsis, kai pasaulis pagaliau supras tikrąją Vladimiro Putino režimo grėsmę, duodamas interviu JAV televizijos kanalui „Fox News“ sakė prezidentas Volodymyras Zelenskis.

„Putinas peržengė visas ribas. Tai neadekvatus žmogus, keliantis grėsmę visam pasauliui ir teigiantis sunaikinsiantis NATO. Ir jis tikrai pamėgins tai padaryti. Kai pasaulis tai supras, karas pasibaigs“, – kalbėjo V. Zelenskis.

Tuo pat metu prezidentas pabrėžė, kad tarptautinė bendruomenė dar nėra pasirengusi režimo permainoms Rusijoje. „Pasaulis nėra pasirengęs tam, kad Putinas prarastų galią. Pasaulis bijo permainų Rusijos Federacijoje. Jungtinės Valstijos, Europos šalys ir viso pasaulio pietų valstybės gali viską pakeisti“, – sakė jis.

Atkreiptinas dėmesys, kad V. Zelenskio ir kanalo „Fox News“ interviu buvo įrašinėjamas vos už kelių kilometrų nuo fronto linijos. Tv kanalo žurnalistas dalyvavo prezidento karinėje spaudos konferencijoje ir medalių kariams įteikimo ceremonijoje, lankėsi ligoninėje, kurioje gydomi mūšio lauke sužeisti kariai.

2024 02 23 09:27
Spausdinti