Meniu
Prenumerata

antradienis, balandžio 30 d.


KARTAIS REIKIA TIEK NEDAUG
Sprendimas priimtas – „Žalgirio“ arena atšaukė LP koncertą
ELTA
Scanpix
Atšaukiamas LP koncertas.

„Žalgirio“ arena atšaukia JAV atlikėjos LP koncertą, kuris turėjo įvykti kovo 4 d. Kaune. Nurodoma, kad koncertas atšaukiamas reaguojant į atlikėjos socialiniuose tinkluose pasidalintą vaizdo įrašą, kuriame ji dėvi rusų simbolika pažymėtą ir Rusijos gerbėjų padovanotą džemperį bei džiaugiasi jų įteikta per Rusijos karo Ukrainoje metines pasirašyta atvirute, rašoma žiniasklaidai išplatintame pranešime.

„Kauno „Žalgirio“ arena turi aiškią pilietinę ir vertybinę poziciją – stipriai palaikome Ukrainą. Kartu su renginio organizatoriais nuo vakar vakaro buvo aiškinamasi situacija, bet, kaip ir skelbėme vakar soc. erdvėje, mūsų pozicija išliko tvirta – koncertas turi būti atšauktas. Pasitvirtinus faktams, kartu su renginio organizatoriais „Medusa Concert“ priėmėme bendrą sprendimą koncertą atšaukti. Šiuo sprendimu norime atkreipti dėmesį tiek LP, tiek kitų atlikėjų, planuojančių renginius Lietuvoje, kad netoleruosime šalį-agresorę palaikančių žinučių“, – teigia „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Mantas Vedrickas.

Pasak M. Vedricko, „Žalgirio“ arena apgailestauja dėl susiklosčiusios situacijos. Nuostoliai taip pat laukia ir renginio organizatorių „Medusa Concert“.

Informacija dėl bilietų grąžinimo bus paskelbta artimiausiu metu.

2024 02 27 16:28
Spausdinti