Meniu
Prenumerata

pirmadienis, balandžio 29 d.


KARJERA
Keičiasi „Omniva LT“ vadovai: S. Bielskis estafetę perduoda bendrovės finansininkui
IQ
Bendrovė
S. Bielskis.

Didžiausią paštomatų tinklą Lietuvoje valdančios bendrovės „Omniva LT“ vadovas Simonas Bielskis nuo gegužės 31 d. nusprendė palikti savo pareigas ir imtis naujų iššūkių už „Omniva“ ribų. S. Bielskis įmonei vadovavo pastaruosius 9 metus. S. Bielskį pareigose pakeis dabartinis bendrovės finansų vadovas Vaidrius Verikas.

„Omniva LT“ pajamos per visą S. Bielskio vadovavimo laiką augo beveik 15 kartų, o darbuotojų skaičius – beveik 10 kartų. Organizacija iš vieno mažiausio rinkos dalyvio atsidūrė tarp pirmaujančių, o jos rinkos dalis augo nuo 2 proc. iki 28 proc., paštomatų tinklas išaugo beveik 20 kartų ir šiuo metu yra didžiausias šalyje.

Vadovo pareigas paliekantis S. Bielskis jas perleidžia „Omniva LT“ finansų vadovui Vaidriui Verikui.

Bendrovė
V. Verikas.

Bendrovė „Omniva LT“ valdo didžiausią paštomatų tinklą Lietuvoje, kurį sudaro 420 paštomatų su daugiau nei 52 tūkst. siuntų skyrelių. Bendrovė taip pat sukūrė pirmąją lietuvišką išorinę prekių grąžinimo paslaugą, o pernai pristatė ir naują tarptautinių siuntų platformą tarptautines.omniva.lt. „Omniva LT“ priklauso Estijos paštui – AB „Eesti Post“, kuris valdo didžiausią paštomatų tinklą Baltijos šalyse.

2023 05 02 10:55
Spausdinti